fredag 12 april 2013

12 april 2013

Gör en lista som jag hittade på niotillfems blogg.

Hur såg du ut för ungefär ett år sedan?

För exakt ett år sedan gick jag runt i den här tröjan eller pyjamas i en hel månad. Exams närmade sig och  jag satt instängd i mitt rum från morgon till kväll och pluggade. Jag gjorde verkligen inget annat den månaden. Ibland unnade jag mig en paus och då gjorde jag vad jag tycker om mest att göra. Lagade mat!
Vilket är ditt mest använda ord den här veckan?
Antagligen något som har med Frankrikes kultur eftersom att jag idag hade en tenta i Kultur och samhälle.

Har du någon fobi?
Hatar alla kryp som har mer än fyra ben. Egentligen tycker jag inte om något djur, förutom vår katt Miss Fatty, men jag skulle inte kalla det fobi.

Vad är det godaste du har ätit den här veckan?
Vårt kylskåp är i princip tomt, och det är 13 hela dagar till CSN så jag vet inte hur vi ska överleva. Vi hade ett paket torsk i frysen så jag panerade fisken och gjorde en jättegod sås till.

Från ett annat tillfälle, fast då var det färdigpanerad fisk som jag stekte.
Här kommer ingredienserna:
  • Matyoghurt
  • Majonnäs 
  • Gräslök
  • Spenat
  • Rödlök
  • Citronjuice 
  • Vitlök
  • Salt och peppar
Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
Städade i köket när jag kom hem från tentan för det var så himla stökigt och äckligt. Ylva sa att det var fint. Det värmer faktiskt när jag får komplimanger för min städning. 

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Riktigt nöjd? När jag fick tillbaka mina IB-betyg. Lagom nöjd är jag med mig själv nästan varje dag. Typ som när jag får tillbaka en tenta som jag fått VG på eller powerwalkat långt på kort tid. Nöjdast är jag när jag har lagat mat som alla vid bordet tycker är god. 

Vad tror du kommer bli roligast den här helgen?
Ska ha en väldigt lugn helg. Billie kommer hit ikväll och jag har alltid, alltid roligt med henne. Annars har Ylva laddat ner alla Sims 3 till min dator och jag har inte spelat sedan i somras. 

Vilken låt har varit din pepplåt den här veckan?
Har verkligen lyssnat sönder den här låten. Fick bara upp textraden, j'aime l'amour à trois, i huvudet och var tvungen att hitta den. Älskar när riktigt gamla låtar från barndomen dyker upp sådär. Just denna låten var kanske inte så barnvänlig men det visste man inte då.

Vad har du sysselsatt dig med när du har haft "dödtid" den här veckan?
Tittat på The Office US. Har alltid någon serie att döda tiden med, eller snarare ersätta värdefull tid med när jag kan göra något nyttigt som att träna eller plugga.

Få serier lyckas att hålla måttet under så många säsonger. Är på sjätte säsongen och det är fortfarande lika roligt!
Har du gjort/kommer att göra något som du aldrig har gjort förr den här veckan?
Jag hade aldrig besökt Yaki-da.

Vad oroar du dig för?
Framtiden, alltid den jävla framtiden. Mest om jag kommer att få jobb i framtiden. Min utbildning känns verkligen så oseriös och det oroar mig. Får bara hålla ut och sedan specialisera mig när jag ska göra min master. Vill verkligen se in i framtiden och se var jag kommer att befinna mig om fem år...

Vem är den kändaste personen du sett på senaste tiden?
Ehm, svenska kändisar. Såg Krister från Krister i P3 på Kungsportsplatsen för några evckor sedan och Maria Lundqvist i Haga. Ska se Beyoncé med Matea i maj dock! Längtar så att jag spricker.

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Är det vår eller vinter, vår eller vinter? Vår på morgonen när jag går ut med min lilla svarta mockajacka och svinkallt. Idag är det höst, så gummistövlarna åkte på.

Hur ser dina senaste webcam-bilder ut?

Försöker att le utan mitt colgate-smile. Ser så obekväm ut...
Miss Fatty tycker inte om när man håller i honom, men myser gärna med en på natten. Klockan 04.30 brukar han få för sig att jaga tår under täcket. Då åker han ut ur rummet.
Var väldigt nöjd med mitt hår för några dagar sedan.
Har din vecka varit bra än så länge?
Det har varit rolig och tråkig. Tråkigt att plugga inför tentorna. Fast såg en bra film på bio med kollektivet och fnittrade runt på Yaki-da med Billie. Skön mix faktiskt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar